De handel in bakkerijproducten groeit steeds sneller. Met name banket producten winnen aan populariteit. Vooral voor retailers en bakkerijen is deze groei te merken. Eurofins helpt in elke schakel van de keten de kwaliteit zo goed mogelijk te waarborgen. Wij volgen de nieuwste ontwikkelingen op de voet, o.a. door betrokkenheid bij de verschillende brancheverenigingen. We kunnen u helpen met o.a. inspecties, het opzetten van kwaliteitsprogramma’s en u adviseren over de ontwikkelingen op het gebied van wetgeving.
Eurofins biedt u een totaal pakket aan routine analyses en diensten op het gebied van microbiologisch, chemisch en/of fysisch onderzoek om de kwaliteit en voedselveiligheid van uw producten te borgen en optimaliseren. Wij zijn gespecialiseerd om deze analyses uit te voeren op onder andere granen, meel, meelproducten, brood en banket.
Naast de routinelaboratoria beschikt Eurofins over een netwerk van gespecialiseerde laboratoria, de zogenaamde Competence Centers, die specialistische analyses uitvoeren. Hierdoor zijn wij in staat om u de beste support en service te bieden Grotendeels van de analyses is geaccrediteerd door de Raad voor Accreditatie volgens NEN-EN-ISO 17025.
Deze analyses komen voor in Bakkerijproducten
- Aeroob kiemgetal
- Acrylamide
- Bacillus Cereus
- Cronobacter
- Clostridium Botulinum
- Enterobacteriaceae
- Eiwit
- Gisten
- Gisten en schimmels
- Koolhydraten
- Suikerprofiel
- Suiker
- Vezels
- Voedingsvezel
- Vocht
- Voedingswaarde
- Zetmeel
- Vetbepaling
- Listeria monocytogenes
Heeft u een algemene vraag? Bel of mail ons gerust.
Bel ons
NL: +31(0) 888 31 00 00Mail ons
sales-food-nl@ftbnl.eurofins.comContactgegevens België
Bel ons
BE: +32 (0)50 45 00 60