Eurofins
Zoeken

Om één van onze whitepapers te downloaden vragen wij u om uw e-mailadres op te geven. 

Om één van onze brochures te downloaden vragen wij u om uw e-mailadres op te geven. 

Snel, slim & realtime inzicht met Eurofins Online, EuroPortal & B2B

Wist u dat Eurofins Feed, Food, Water verschillende online omgevingen aanbiedt? Zo kunt u uw resultaten 24/7 online bekijken, trends volgen, uw orders sneller invoeren en fouten bij een orderinvoer minimaliseren. We bieden u de volgende mogelijkheden.

Europortal
Europortal is een online webportaal dat voorziet in een gestroomlijnde monsterinzending, directe toegang tot orders & analyseresultaten en een breed scala aan functionaliteiten, zoals gegevensintelligentie, trendanalyse en tijdsbesparende functies. Europortal ondersteunt het goedkeurings- en lanceerproces van uw product én biedt doorlopende kwaliteitsbewaking van uw producten en leveranciers. Het stelt u in staat uw eigen limieten op het beoordelingsproces van uw monsters in te stellen, waarna Europortal een melding uitstuurt zodra een monster niet aan de limieten voldoet.

Eurofins Online (EOL)
EOL is een online interface tussen uw systeem en ons laboratorium. De interface is wereldwijd toegankelijk in verschillende talen. In EOL kunt u online in vijf eenvoudige stappen uw orders invoeren, de status van geplaatste orders bekijken, uw resultaten en certificaten downloaden, zelfstandig uw eigen aangepaste rapporten maken en nieuwsberichten bekijken. EOL is flexibel: u kunt het zo inrichten dat het voldoet aan uw eigen wensen en behoeften. Bij een juiste inrichting is het ook mogelijk om met minimale handelingen specifieke monsters of een complete order nogmaals in te dienen.


*Bekijk hier een korte introductie van EOL

De B2B-connectie
De B2B-connectie is een directe koppeling tussen uw en ons systeem voor data-uitwisseling rond het aanvragen van orders en het ophalen van analyseresultaten. Op deze manier dient u op een efficiënte manier uw orders direct in vanuit uw eigen systeem en beschikt u sneller over de resultaten van onze analyses. Hiermee voorkomt u fouten door handmatige orderinvoer en overname van analyse-resultaten. De B2B-connectie kan gecombineerd worden met de Europortal of Eurofins Online (EOL).

Welke omgeving het beste past bij uw situatie?

* Voor informatie over de prijzen van de verschillende portals kunt u contact met ons opnemen middels het invullen van onderstaand formulier, ons te bellen via +31(0) 888 31 00 00 of te mailen naar Sales-food-NL@eurofins.com.

Heeft u een algemene vraag? Bel of mail ons gerust.