Eurofins
Zoeken

Om één van onze whitepapers te downloaden vragen wij u om uw e-mailadres op te geven. 

Om één van onze brochures te downloaden vragen wij u om uw e-mailadres op te geven. 

Een nieuwe boom voor elk ingevuld klanttevredenheidsonderzoek

Eurofins Food, Feed, Water Benelux plant sinds kort een boom voor elk ingezonden klanttevredenheidsonderzoek. Onze klanten helpen ons zo aan het continu verbeteren van onze dienstverlening én met aanplanten van bomen in Nederland en in het buitenland. Zo verkleinen we onze CO2-voetafdruk en hebben we positieve invloed op het milieu. We zijn dan ook trotse productpartner van Trees for All. De eerste 22 bomen zijn geplant en daarmee hebben we 200kg aan CO2 gecompenseerd.

Eurofins & Trees for all
Bij Eurofins nemen we duurzaamheid erg serieus. Elke dag zetten we – samen met onze klanten – stappen om onze CO2-voetafdruk op het milieu te verkleinen en een positieve invloed uit te oefenen op het milieu. Éen van de manieren waarop we dit doen is door het planten van bomen. We zijn dan ook trotse productpartner van Trees for All. 

Waarom bomen planten?
Een Zwitsers onderzoek in 2019 heeft aangetoond dat het planten, beheren en beschermen van bomen een aanzienlijk deel van het wereldwijde klimaatprobleem kan oplossen. Volgens het onderzoek zorgt het planten van bomen ervoor dat twee derde van alle koolstofuitstoot sinds het begin van de negentiende eeuw, in totaal zo'n 300 gigaton, wordt gecompenseerd. De aarde zou hierdoor niet in 2030, maar pas in 2050 met 1,5 graden opwarmen.

Over Trees for all
Trees for All zorgt voor meer bomen en bos in Nederland en buitenland. Daarmee investeren we samen in de toekomst van onze aarde. De projecten van Trees for All hebben een economische, ecologische en sociale meerwaarde voor de samenleving en dragen bij aan een gezonder klimaat. Klik hier om meer te lezen over de inzet van Trees for all.

Meer informatie over onze duurzaamheidsinitiatieven?
Wilt u meer weten over de stappen die we zetten voor een wereld waarin er genoeg gezond en veilig voedsel en water is voor iedereen? Of hoe wij u kunnen helpen met het verduurzamen van uw organisatie of productieproces? Neem contact op met ons op via sales-food-nl@eurofins.com of via +31(0) 888 31 00 00.

Heeft u een algemene vraag? Bel of mail ons gerust.