Eurofins
Zoeken

Om één van onze whitepapers te downloaden vragen wij u om uw e-mailadres op te geven. 

Om één van onze borchures te downloaden vragen wij u om uw e-mailadres op te geven. 

Eurofins staat klaar voor Suez-drukte in Rotterdamse haven

“Drukte verwacht bij de Rotterdamse haven nadat het containerschip in het Suez kanaal weer volledig is losgetrokken door het Nederlandse bedrijf Boskalis. Scheepvaartverkeer en een groot deel van de wereldhandel kan worden hervat (Bron: NRC)”. 

Vele schepen met Rotterdam als eindbestemming lagen dagenlang in de file op het Suez kanaal. Nu zij hun vaarroute weer kunnen hervatten, maakt de Rotterdamse haven zich klaar voor topdrukte volgende week voor de afhandeling van alle containers die hun kant opkomen. Havenbedrijf Rotterdam neemt momenteel vele voorzorgsmaatregelen om straks alles zo soepel mogelijk te laten verlopen. 

Ook Eurofins is daarop voorbereid. De monsternemers van Eurofins Survey staan klaar voor monstername en de laboratoria hebben genoeg capaciteit voor het analyseren van vele monsters op korte termijn. Als ketenpartner zorgen wij ervoor dat u geen vertraging oploopt en uw producten snel doorgang kunnen vinden naar de volgende stap in de keten. Zodat u kosten bespaart, verspilling voorkomt en geen tijd verliest.
 

Direct een afspraak maken?
Onze experts helpen u graag om zo snel mogelijk een afspraak te maken voor het analyseren van uw food & feed monsters. Neemt contact op met de customer service afdeling van Eurofins Survey via telefoonummer +31 (0) 180 643 000 of via surveynl@eurofins.com

Heeft u een vraag? Bel of mail ons gerust.