Eurofins
Zoeken

Om één van onze whitepapers te downloaden vragen wij u om uw e-mailadres op te geven. 

Om één van onze brochures te downloaden vragen wij u om uw e-mailadres op te geven. 

Meet Hanna

Beat Listeria! 
Meet the Eurofins Challenge Team
Uw product écht veilig in de schappen

Dit is Hanna van Gool. Samen met Carien Voogt en Sandra Roesink maakt zij deel uit van ons leading Challenge Team. Haar team prijst niet alleen haar deskundigheid, accuraatheid en bevlogenheid, ook haar kennis van salades en gesneden groenten vallen op. Zij is een kei in vragen stellen over het proces, waarmee zij inspireert om het proces opnieuw te bekijken. Mede onder haar supervisie besmetten analisten een monster in het lab opzettelijk met een listeriasoort die goed in het specifieke product kan groeien. Ze dagen het uit te groeien binnen de houdbaarheidstermijn, volgens het bewaaradvies. Zo spoort Van Gool, samen met haar collega’s, gevaarlijke situaties op via een hoogstaande onderzoeksmethode, die leidt tot de meest nauwkeurige resultaten. En dat maakt de kant-en-klare voeding die in de schappen ligt, een stuk veiliger. 

Gebruikmaken van onze ijzersterke challengetestmethode? Hand over your ‘challenge’: test us!  Bel of mail Hanna van Gool via  +31 (0) 88 831 03 39 OF contractresearch@eurofins.com.

Eurofins Fresh & Safe 2.0

Met Eurofins bent u in staat om de veiligheid en versheid van uw voedsel en water naar het volgende niveau te brengen. Wij noemen dit Fresh & Safe 2.0!

Heeft u een vraag voor ons Challenge Team?