Eurofins
Zoeken

Om één van onze whitepapers te downloaden vragen wij u om uw e-mailadres op te geven. 

Om één van onze brochures te downloaden vragen wij u om uw e-mailadres op te geven. 

Water

Header Image

Overal om ons heen is water. In de Benelux vinden we een goede waterkwaliteit dan ook belangrijk. In diverse wetgevingen is vastgelegd hoe de kwaliteit van het water geborgd moet worden. Drinkwater, maar ook zwem- en/of proceswater moeten vrij zijn van schadelijke stoffen en mogen niet te veel (schadelijke) micro-organismen bevatten. Eurofins C-mark is als onderzoeks- en adviesbureau uw aanspreekpunt voor alle waterveiligheid. Onze opdrachtgevers bevinden zich in uiteenlopende sectoren zoals: Hotels & Wellness, Sport & Recreatie, Gemeenten & Overheid, Zorginstellingen &  Ziekenhuizen, Vastgoedbeheer, Installatiebedrijven, Industriën en meer.

Afhankelijk van de branche waarin u zich begeeft, of met welk type water u te maken heeft, kunnen wij u de juiste oplossingen bieden. Wij hebben voor vrijwel alle toepassingen van het water analysepakketten samengesteld. We kunnen u met de verkregen onderzoeksresultaten aangeven of het water geschikt is voor de bepaalde toepassing. Voor uw (complexere) vraagstukken of voor begeleiding op uw locatie schakelt u één van onze ervaren adviseurs in. Of het nu gaat om het opstellen van een legionellabeheersplan conform BRL 6010, het maandelijks monitoren van uw zwemwater, het ad-hoc beantwoorden van uw vragen of het periodiek geplande overleg met uw adviseur: het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Met Eurofins C-mark heeft u één adres voor alle waterveiligheid. Kijk voor meer informatie over C-mark en onze diensten op www.c-mark.nl of neem direct contact op via c-mark@ftbnl.eurofins.com of telefoonnummer 088-831 05 00.  

Heeft u een algemene vraag? Bel of mail ons gerust.

Contactgegevens België

Whitepapers

Lees je in op specifieke onderwerpen met onze whitepapers

1 / 3