Eurofins
Zoeken

Om één van onze whitepapers te downloaden vragen wij u om uw e-mailadres op te geven. 

Om één van onze brochures te downloaden vragen wij u om uw e-mailadres op te geven. 

Nieuw Chemie laboratorium in 2022

In Heerenveen wordt hard gewerkt om een gloednieuw & duurzaam Chemie laboratorium te realiseren waar chemische analyses uitgevoerd worden op het gebied van food, feed, water. Het nieuwe lab is volledig gericht op de toekomst.

Begin juli 2021 start de bouw van het nieuwe laboratorium plaatsvinden. Als eerste worden de hekken en een bouwkeet geplaatst. Medio juli gaat de eerste paal de grond in. Verwacht wordt dat het gebouw in november 2021 wind- en waterdicht is. Eind maart 2022 wordt het nieuwe laboratorium opgeleverd worden Eurofins, hierna start de verhuizing van de analyses van het tijdelijke laboratorium naar het nieuwe lab. 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Bovenaanzicht van het nieuw te bouwen Chemie laboratorium in Heerenveen. Het rechthoekige, mintkleurige vlak (rechtsonder) geeft het huidige Microbiologie laboratorium van Eurofins weer. In de hoek linksonder (in het blauw) staat het toekomstige Chemie lab weergegeven. De twee laboratoria worden met elkaar verboncden door middel van een gang.

 

Vooraanzicht van het toekomstige Chemie laboratorium. Aan de rechterkant is het Microbiologie lab gesitueerd.


Wij houden u via verschillende kanalen op de hoogte van de voortgang van het nieuwe laboratorium. Volg ons op LinkedIn om altijd op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

Heeft u een algemene vraag? Bel of mail ons gerust.