Eurofins
Zoeken

Om één van onze white papers te downloaden vragen wij u om uw e-mailadres op te geven. 

Een gevalideerde methode nodig om Fluralaner-concentraties in eieren te kwantificeren?

Analyse Fluralaner

We zijn blij om u te informeren dat Eurofins Food, Feed, Water Testing Netherlands, is geïdentificeerd als een partner-lab van MSD AH Poultry. Eurofins locatie Graauw heeft een gevalideerde methode om Fluralaner-concentraties in eieren te kwantificeren. De validatie van die testmethode werd bevestigd in een directe vergelijking met de officiële controlemethode van MSD AH. De analyse op Fluralaner is ontstaan door het in de markt zetten van het middel Exzolt® door MSD AH Poultry dat Fluralaner bevat.

Hoe werkt dit in de praktijk?
MSD AH kan geen enkele verantwoordelijkheid nemen voor het bemonsteren en testen van eieren van met Exzolt® behandelde leghennen en de uitkomst van die analyse. Klanten die gebruik willen maken van deze service, mogen direct contact opnemen met Eurofins Food, Feed, Water Testing Netherlands en worden gefactureerd door Eurofins.

Contact details
Eurofins Food, Feed & Water Testing Netherlands
Accountmanager: Mirella van Meele
E-mail: mirellavanmeele@eurofins.com

We raden aan om contact op te nemen met Eurofins voordat u de Fluralaner-analyse kan insturen. Eurofins verstrekt een welkomstformulier en gedetailleerde informatie over de geprefereerde proefzending. Voor vragen over de test, monsters, logistiek en kosten, neem direct contact op met Mirella van Meele (details hierboven). Vergunningen nodig? Voor monsters van buiten de EU is een vergunning voor vervoer / gezondheid nodig.

Neem voor aanvullende verzoeken contact op met Mirella van Meele.