Eurofins
Zoeken

Om één van onze white papers te downloaden vragen wij u om uw e-mailadres op te geven. 

Training interpretatie microbiologische analyseresultaten

Vanuit de voedselveiligheidssystemen wordt er veel nadruk gelegd op risicobeheersing en beheersmaatregelen. Soms bestaan deze maatregelen uit microbiologisch onderzoek, zoals bijv. van grondstoffen of swabmonsters van de productieomgeving en controles van gereed product.

Na analyse van deze monsters komt het laboratorium met een resultaat en dient u al dan niet actie te ondernemen. Wat zeggen de getallen, hoe zijn ze tot stand gekomen en voldoen de resultaten aan de streef of grenswaarde? En welke acties kunt of moet u ondernemen?

De training interpretatie microbiologische analyseresultaten geeft u inzicht in het tot stand komen van deze resultaten en hoe u deze onderzoeken kunt gebruiken om uw proces en product continue te verbeteren.

Deze training is bedoeld voor kwaliteit- en productiemedewerkers die belast zijn met het uitvoeren en de beoordeling van de microbiologische controles en wordt op 24 september aangeboden in Deventer.

Voor meer informatie zie eurofinsfoodtesting.nl/academy.