Eurofins
Zoeken

Om één van onze whitepapers te downloaden vragen wij u om uw e-mailadres op te geven. 

Om één van onze brochures te downloaden vragen wij u om uw e-mailadres op te geven. 

Ken je keten

*Click here for the English version

Minder testen met Eurofins

Om de kwaliteit van uw producten te garanderen, verzet u veel werk. De supply chain bestaat uit veel stappen en u werkt wereldwijd samen met meerdere leveranciers. Zeker wanneer u een groot productaanbod heeft, loopt het aantal momenten op waarin monitoring van belang is voor de kwaliteit en veiligheid van uw grondstof of product. U ontvangt hiervoor veel informatie uit verschillende bronnen. Het verzamelen, beheren en monitoren van alle data kost veel tijd en geld. En dat is zonde. Met ‘Ken je keten’ biedt Eurofins een oplossing voor uw complete supply chain management en gaat u misschien wel minder testen, maar ook gerichter!
 

Test waar nodig en anders niet
Op basis van alle data, wet- en regelgeving en een risicoinventarisatie, adviseren onze ketenexperts & food en fraude consultants u over het oplossen van knelpunten in uw supply chain of waar u kosten kunt besparen.

‘Ken je keten’ via het Eurofins dashboard
Belangrijke analysecertificaten en documenten hoeft u niet meer op te slaan in verschillende systemen en mappen. Met ons digitale dashboard heeft u één plek waar u deze data verzamelt, overzicht houdt, kwaliteitsmanagement bedrijft en uw keten beheert. Als QA-manager volgt u bijvoorbeeld graag over welke certificaten uw toeleveranciers beschikken voor belangrijke kwaliteitssystemen als BRC, IFS of FSSC 22000 en of zij die behouden bij een nieuwe audit. Via het dashboard ontvangt u onder andere een notificatie wanneer het certificaat bijna afloopt.

De kwaliteit in uw supply chain monitoren
U kunt in het online dashboard live 24/7 de status van al uw analyses volgen. Hierdoor kunt u op meerdere momenten in de supply chain uw kwaliteit monitoren. U ziet bijvoorbeeld wanneer de geplande datum van bemonstering of de verwachte rapportagedatum bekend is. U krijgt een update zodra de bemonstering is uitgevoerd of het rapport beschikbaar is. De analysecertificaten met alle informatie over de kwaliteit en veiligheid van uw product of grondstof vindt u er overzichtelijk terug.

Ken je internationale keten!
Of het nu gaat om op het land (voor bodembeheer en kwaliteit van de zaden), om handel en transport (voor een test op contaminanten en kwaliteit van grondstoffen) of om de productie of retail (met houdbaarheid en smaak). From farm to fork: wij helpen telers, traders, producenten en retailers, waar u ook gevestigd bent.

Ook inzicht in uw complete supply chain?
Als u kiest voor Eurofins, lopen wij deze stappen met u door:
1. U start met een intakegesprek met een van onze ketenexperts
2. Daarna presenteren zij de digitale oplossingen en de adviezen voor optimale ketenprocessen
3. Implementatie van een op maat gemaakt digitaal platform

Na zorgvuldige implementatie en een uitgebreid onboardingprogramma kunt u aan de slag.

Download brochure

      
DOWNLOAD BROCHURE


Bekijk onderstaand filmpje over inzicht krijgen in uw gehele supply chain


Een vrijblijvend adviesgesprek aanvragen?
Neem dan contact met ons op via 088 – 831 00 00 of via sales-food-nl@eurofins.com.

Meer informatie over Ken je keten?