Eurofins
Zoeken

Om één van onze whitepapers te downloaden vragen wij u om uw e-mailadres op te geven. 

Om één van onze brochures te downloaden vragen wij u om uw e-mailadres op te geven. 

Emergency respond & Specialty services

'Heb je problemen met Off-notes, Vreemde materialen, vervuiling, productstoringen, verzekering of juridische kwesties en heb je behoefte aan een emergency response team, dan kunnen wij je helpen met een op maat gemaakte projectmatige aanpak door een team van experts. We kunnen onmiddellijk de expertise samenstellen die u nodig hebt.'

Binnen onze locatie in Heerenveen bieden we als onderdeel van het specialty service cluster van Eurofins een team van experts aan die 24/7 voor u klaar kunnen staan mocht de nood echt een keer hoog worden.

Met een team van aangewezen experts, relatie beheerders en managment leden verdeeld over de verschillende locaties van Eurofins Food & Feed testing zijn we in staat adequaat, snel en flexibel te handelen in periodes van ernstige verstoring, impact en risico.

Neem direct contact met ons op via het contactformulier of emailadres: SOSNL@eurofins.com

Expertise en dienstverlening
Het SOSNL expert team is in zeer korte tijd in staat lokale expertise te clusteren en waar nodig adequaat samen te werken met andere Eurofins clusters van o.a. Pharma, Forencisc, Milieu en Environment. 

Via een vast aanspreekpunt zal een speciaal samengesteld team werken aan een op maat oplossing binnen de beschikbare kennisvelden van Eurofins. Uw project wordt op basis van offerte voor u samengesteld. 

'ervaart u acute problemen binnen uw productie of eindproducten en komt u er met uw lokale team niet meer uit, schakel dan het SOSNL@eurofins.com team in en laat ons u helpen een oplossing te vinden met de beschikking over een breed scala aan expertises'.

Emergency services via SOSNL: 

  • Isolatie en identificatie van vreemd (onbekend) materiaal – o.a. SEM, TEM microscopy
  • Off-notes: Smaak-/geuranalyse (GCMS, LCMSMS, ICPMS) - wrangheid, bitter, metalen
  • Contaminatie van product of productielijnen
  • Foutenanalyse - verpakking, blikcorrosie
  • Product optimalisatie en samenstelling
  • Hulp en onderzoek bij verzekering en/of juridische kwesties

Emergency respond & specialty services

In case of Severe safety or financial impact and every minute counts you can call us directly for immediate service (Please note rush Fee’s will be invoiced)

  • (+31)629452817 Tom Ras (Business Development)
  • (+31)621633593 Daniel Brouman (Managing director)
  • (+31)629763543 Benedicte Sandbaek (National Business Line Leader)