Eurofins
Zoeken

Om één van onze white papers te downloaden vragen wij u om uw e-mailadres op te geven. 

Geef u nu op voor de workshop FSSP!

Vooraankondiging workshop FSSP door Paw Dalgaard, ontwikkelaar van het FSSP model

Graag brengen wij u deze workshop bij u onder de aandacht. Op donderdag 17 oktober komt de ontwikkelaar/eigenaar van het FSSP model, Paw Dalgaard van het National Food Institute Denemarken, naar Nederland. Hij zal in een workshop uitleg geven over dit model en de wijzigingen in versie 5.0. Tevens gaat hij samen met de deelnemers actief aan de slag om te oefenen met dit model.

FSSP is oorspronkelijk ontwikkeld voor vis en vlees, maar kan ook toegepast worden het bepalen van de houdbaarheid van Ready to Eat producten. Berekeningen uit dit model worden ook door de NVWA geaccepteerd als onderbouwing voor de houdbaarheid, o.a. voor uitgroei van Listeria monocytogenes.

Wij bieden u als relatie van Eurofins alvast de gelegenheid u aan te melden voor deze workshop. Klik hier om u in te schrijven!

Meer inhoudelijke informatie over de workshop kunt u opvragen bij Frank de Bok (frankdebok@eurofins.com).