Eurofins
Zoeken

Om één van onze white papers te downloaden vragen wij u om uw e-mailadres op te geven. 

Eurofins Onsite

Eurofins Food, Feed & Water Testing Netherlands heeft een zestal satellietlaboratoria, ofwel 'Onsite laboratoria', in Nederland. De laboratoria zijn gevestigd in Zaandam, Boxtel, Groenlo, Enschede en een tweetal laboratoria in Helmond. De labs zijn geaccrediteerd volgens ISO:17025 en de analyses vallen onder Accreditatie (L239).

 

De satellietlaboratoria op de locatie Groenlo, Boxtel en Helmond testen op Trichinella. De trichine-analyse wordt uitgevoerd in het kader van de voedselveiligheid en in opdracht van de NVWA (Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit). Doordat de laboratoria op deze locatie zijn gehuisvest kunnen de monsters direct worden geanalyseerd en is de doorlooptijd gering.

De satellietlaboratoria op de locaties Zaandam, Enschede en Helmond testen op diverse soorten microbiologische parameters en verzorgen alle monsternames voor de analyses. Daarnaast verzorgen de locaties ook kwaliteitszorgtaken waaronder trendanalyses, de monstername-planning, projecten en advies.

Door een Onsite lab in te richten op uw locatie zijn we in staat om objectieve en betrouwbare analyses uit te voeren binnen snelle doorlooptijden.
Doordat er geen additionele transportkosten bijkomen, bent u in staat om de kosten laag te houden en heeft u meer grip op het gehele proces.

Heeft u een algemene vraag? Bel of mail ons gerust.